Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ

Αργά χθες το απόγευμα αναρτήθηκαν στο Πρωτοδικείο Χανίων τ' αποτελέσματα της σταυροδοσίας των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων και των υποψηφίων εκπροσώπων Τοπικών Συμβουλίων στους επτά δήμους του Ν. Χανίων, από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, ενώ είχε προηγηθεί την περασμένη εβδομάδα η ανάρτηση των αποτελεσμάτων της σταυροδοσίας για τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στο νομό.
Δικαίωμα ένστασης στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Χανίων έχουν όσοι υποψήφιοι σύμβουλοι το επιθυμούν σε διάστημα 5 ημερών από την ανάρτηση των πινάκων των υποψηφίων. Στο μεταξύ  σήμερα θα βγουν πιθανότατα οι αποφάσεις απ' το Πρωτοδικείο Χανίων για τη σύνθεση των νέων δημοτικών συμβουλίων των δήμων του νομού. Στην Κίσαμο δεν άλλαξαν πολλά πράγματα, αλλά υπάρχει μια έκπληξη στον δήμο Μυθήμνης. Εκεί κάποιοι κέρδισαν πολλούς σταυρούς και ίσως να έχουμε ανακατατάξεις στους πρώτους από τον συνδυασμό των νικητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: