Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ

Όπως διαβάζουμε στους Νέους Ορίζοντες, στην επίσημη σταυροδοσία στον δήμο Κισάμου, οι μοναδικές αλλαγές έγιναν στον δήμο Μυθήμνης, όπου ο έως και σήμερα έκτος Μπικάκης Γεώργιος, καταλαμβάνει την τέταρτη προνομιούχα θέση, που οδηγεί και στο Δημοτικό συμβούλιο με ψήφους 409, έναντι 396 του Πατεράκη Μιχάλη και 390 του Μοσχανάκη Δημητρίου!
Στον δήμο Κισάμου οι μοναδικές αλλαγές ήταν στους ψήφους, με το φοβερό ρεκόρ του Θοδωρή Σταθάκη 737 ψήφους, αλλά και την ανακατάταξη των τριών τελευταίων που εκλέγονται από τον συνδυασμό του κ. Μυλωνάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: