Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΑΛΕΚΟ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ

Ένας ένας βγαίνουν τα καλόπαιδα και μας λένε ότι πάμε για διάλυση ακούστε τον Αλέκο τι είπε!....
"Το 30% του σημερινού κράτους είναι περιττό», τόνισε το βράδυ της Τρίτης ο πρώην υπουργός Οικονομικών Αλέκος Παπαδόπουλος σε ομιλία του στο πλαίσιο εκδήλωσης. Πρότεινε την άμεση κατάργηση τμημάτων πανεπιστημίων και ΤΕΙ, δημοτικών επιχειρήσεων, ατροφικών νομικών προσώπων δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, στρατοπέδων, συγχώνευση μητροπόλεων και περιορισμό του διδακτικού προσωπικού και μεγάλου αριθμού στρατηγών, ναυάρχων πτεράρχων και ταξιαρχών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας. Εντύπωση προκάλεσε στο ακροατήριο η πρόταση του Αλέκου Παπαδόπουλου να εγκρίνει η Βουλή μέσα στο 2011 τη συγκρότηση μιας επιτροπής κύρους η οποία θα αναλάβει να συντάξει ένα θαρραλέο πενταετές πρόγραμμα οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης.
Μήπως δεν χρειαζόμαστε αυτήν την χρονική στιγμή κανένα από τους 300 γαϊδάρους της βουλής; Μήπως οι πρώτοι που έπρεπε να πάρουν τον "μπούλο" είναι αυτά τα καλόπαιδα που κάθε μέρα ανακαλύπτουμε την περιουσία τους να μεγαλώνει; Μήπως από εκεί πρέπει να αρχίσουμε Αλέκο; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: