Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ

Γράφουν τα ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ αυτά που λέμε εμείς δυο χρόνια.....
"Ο αγωνιστικός χώρος, οι μπασκέτες και ο περιβάλλων χώρος στο ανοιχτό γήπεδο Καστελλίου, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα ο Α.Ο. Κισάμου στις κατηγορίες παγκορασίδων και κορασίδων, βρίσκονται σε πραγματικά πολύ κακή κατάσταση, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης. Κάτω από τέτοιες συνθήκες προπονούνται οι νεαρές παίκτριες της τοπικής ομάδας και αγωνίζονται οι φιλοξενούμενες, οι οποίες εκτός των άλλων, εγκυμονούν κινδύνους και για τη σωματική ακεραιότητα όλων των αθλητριών. Καλό θα είναι λοιπόν να βρεθεί τρόπος ώστε να βελτιωθεί αυτή η πολύ άσχημη εικόνα." ΓΑΣ
Μάλιστα στο προχθεσινό φύλλο αγώνος, οι διαιτητές σήκωσαν τα χέρια ψηλά, γράφοντας για πρώτη και τελευταία φορά, τα απαράδεκτα όσο και επικίνδυνα σημεία του αγωνιστικού χώρου.
Δεν ξέρω αν η δημοτική αρχή μας παραιτήθηκε τόσο εύκολα, αλλά δεν πάει άλλο. Μάλιστα επειδή το θέμα το είχα ξαναγράψει πριν κάμποσο καιρό και κάποιοι από την δημοτική αρχή, μας έκαναν την "παρατήρηση" ότι το κάνουμε για προεκλογικούς λόγους, τους παρακαλάμε τώρα που τελείωσαν οι εκλογές, να πιέσουν τον εργολάβο ώστε το έργο να τελειώσει. 
Είναι ντροπή και αίσχος ολάκερη η αθλούμενη νεολαία της Κισάμου να μην έχει ένα χώρο για να προπονείται, να αθλείται, να διασκεδάζει!!
Άντε γιατί αυτά μένουν στην ιστορία και όχι τα δρομαλάκια και τα τοιχία στους κολλητούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: