Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΑΝΑΠΟΔΑ

Το απόγευμα θα έχει μια εκπομπή σε κάποιο Χανιώτικο κανάλι, τόσο καλή ενημέρωση κάνουν τα συντονιστικά όργανα των συνδυασμών, με αυτοδιοικητικούς συμβούλους από τον νέο Καλλικρατικό δήμο μας. Καναλοπαίξτε εκεί στα κανάλια μεταξύ 15.30 μ.μ και 17.00 μ.μ, Κύδων ή Νέα Τηλεόραση, και θα τους βρείτε!
Βασικά πρέπει να μιλήσουν για θέματα παιδείας και αθλητισμού...περιέργεια έχω να δω τι θα απαντήσουν σε αυτά τα θέματα....τεράστια περιέργεια ειδικά για θέματα παιδείας. Τι θα πουν για το Λύκειο, για το ΤΕΙ, για το Νηπιαγωγείο, για τα σχολεία, αλλά και για τις αίθουσες διδασκαλίας.Φυσικά θα περιμένουμε και την δικαιολογία ...... για τους αθλητικούς χώρους του Καστελλιού!
Καλό δε θα ήταν η εκπομπή, κρίμα που το λένε απότομα, να είχε γυρίσει και κάμποσα βιντεάκια που να δείχνει το χάλι μας. Θεοχαράκειο, Δημοτικό στάδιο, κλειστό γυμναστήριο Α' Γυμνασίου και χώρους άθλησης γενικώς..... 
Φυσικά την δικαιολογία την ξέρουμε ..... οι μηχανικοί φταίνε....γιατί όλοι οι υπόλοιποι είναι ..... περαστικοί!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: