Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΜΑΣ;

Κάποιοι έχουν φάει τα λυσιακά τους για να μην βγουν Κουκουράκης και Αρχοντάκης, μιας και δυο τους λένε, καταστρώνουν σχέδια για υφαρπαγή των δήμων!!!! ΚαΚεΜΠεεεεέ !!!
Η αγωνία τους δεν περιγράφεται, που σκέφτονται ακόμα και να κατέβουν με πλακάτ στα τσαρσιά του Καστελιού και των Χανίων για να διαδηλώσουν την αντίθεση τους. Μάλιστα είναι και τόσο πολιτικά κατατοπισμένοι που θεωρούν τον Κώστα Κουκουράκη πουλέν του Μητσοτάκη.....επειδή είναι νονός του!
Μέχρι τώρα ξέραμε ότι οι πολιτικές μας πεποιθήσεις είναι προϊόντα, πρώτα - πρώτα της οικογένειας μας, μετά του περιβάλλουν που συναναστρεφόμαστε, ακολουθούσε ο προσηλυτισμός μας από πολιτικές ομάδες, μετά πάμε στις κοινωνικές μας ευαισθησίες και τελειώναμε με την παιδεία μας...τώρα αποκτήσαμε και του νονού το βίτσιο!!! Αυτό που λένε κουζουλός παπάς σε βάπτισε άραγε ισχύει;
Όμως όλα αυτά μας τα χάλασε το Χάρβαρντ, αυτό το κακό πανεπιστήμιο, που είπε ότι αριστερός γίνεσαι αν έχεις το ....γονίδιο αριστερού!!!! Φυσικά και δεξιός το ίδιο θα ισχύει, οπότε μένει η απορία πότε γίνεσαι .....Μ@λ@κ@ς ;