Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΤΙ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΛΕ;

Γράφει σήμερα το Βήμα: "Τις παραμέτρους που θα συναθροίσει ο κ. Γ. Παπανδρέου το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου προκειμένου να αποφασίσει αν θα κηρύξει πρόωρες εκλογές επιχειρούν να περιγράψουν αρμόδια κυβερνητικά στελέχη όσο πλησιάζει η ημέρα της κάλπης. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Ι.Ραγκούσης προχθές το βράδυ προσδιόρισε σε τηλεοπτική εμφάνισή του ότι η κυβέρνηση θα εκτιμήσει τη διαφορά ανάμεσα στο ποσοστό που θα λάβουν στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ και σε αυτό που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι της ΝΔ. Επίσης θα παίξει ρόλο και το γενικότερο κλίμα το οποίο θα δημιουργηθεί «για να δούμε αν θα έχει τη δυνατότητα ο κ.Σαμαράς να πει “κύριοι, δεν μπορείτε άλλο πια να κυβερνάτε”» όπως τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών."
Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δεν έχω καμιά αμφιβολία πλέον ότι ο Πρωθυπουργός μας αυτοδιαψεύδεται καθημερινά και αυτό θα το διαπιστώσουμε όπως καλά λέει, την πρώτη Κυριακή. Δεν τον νοιάζει αν πάρει 20% αρκεί να πάρει παραπάνω από την ΝΔ. Το καταλάβατε το σχόλιο, δεν κυβερνούν για τον λαό αλλά πως θα πρασινίσουν τον χάρτη της Ελλάδος και που.... σε αυτοδιοικητικές εκλογές. Βέβαια το παράξενο είναι αν το χρώμα την επομένη δεν είναι ούτε μπλε, ούτε πράσινο αλλά αυτό των ανεξάρτητων συνδυασμών; Αλήθεια τότε πως θα καταλάβουν ποιοι είναι δικοί τους και ποιοι ξένοι;  Μήπως απλά μας κοροϊδεύουν όλοι και περισσότερο αυτοί του πράσινου στρατοπέδου; Φυσικά να μην ξεχάσουμε ότι μετά την απομάκρυνση από του ταμείου ....λάθος δεν αναγνωρίζεται, οπότε κάτι γιατροί ας μην βγουν και πουν ότι δεν το περίμεναν το χουνέρι αυτό, την επομένη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: