Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΒΟΗΘΕΙΑ....

Δύσκολίες φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν οι υπουργοί και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που περιοδεύουν ανα την Ελλάδα για να ενισχύσουν τους "πράσινους" υποψηφίους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, στον οποίο οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στα Τρίκαλα επεφύλαξαν «θερμή υποδοχή»!  Ο υπουργός Εσωτερικών προς στιγμήν στάθηκε αμήχανα κοιτάζοντάς του και στη συνέχεια... απάντησε: «Το Βοήθεια στο Σπίτι καλά κάνει και είναι εδώ και αυτό όπως και τα ΚΑΠΗ δεν θα υπήρχαν αν δεν ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου».
Eυτυχώς λοιπόν που προηγήθηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου και μπορούμε "όλοι" να τον δοξάζομαι, γιατί με τον Γιωρίκα, λίγα τα ψωμιά μας!!! Φανταστείτε να υμνούν εν έτη 2010 ακόμα τον αείμνηστο μπαμπά του, φανταστείτε ότι για να δικαιολογηθούν ανασταίνουν και πεθαμένους.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: