Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

Αυτοί που επιδιώκουν να καθοδηγήσουν τους ψήφους τους πέρα από ότι δεν το καταφέρνουν χάνουν και την όποια υστεροφημία τους έχει απομείνει. Φυσικά εξαιρούνται κάτι καλόπαιδα που προσδοκούν μάλλον καταξίωση. Άλλο λόγο δεν βλέπω!
Έτσι το να παρακαλάς δεξιά- αριστερά να ψηφίσουν, αυτούς που ως και σήμερα έφτυνες, καταντάει εκτός από αηδιαστικό και πολύ γραφικό!
Φυσικά τα καλόπαιδα πλέον το παίζουν ...πολιτικά, δεν τους διαφέρει τι έλεγαν, ποιους έβριζαν, πως τους έβριζαν, τώρα απλά θέλουν να νικήσει η κομματάρα τους! -Μήπως τελικά κάνω λάθος και δεν προσδοκούν μόνο καταξίωση... αλλά και κάτι άλλο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: