Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

Τα δημοκρατικά ψηφοδέλτια στην Κίσαμο ποια είναι άραγε; 
Αυτήν την απορία την έχω από χθες, που έμαθα ότι κάποιοι Κισαμμίτες -όξω αποδώ- που δηλώνουν παρών μόνο όταν μυρίζονται "φαγί", γράφουν και αναλύουν, προτείνουν και ευχολογούν.
Ανεξάρτητα ψηφοδέλτια με Πασοκατζήδες-Δεξιούς και Συνασπίτες, αυτά είναι τα δημοκρατικά ψηφοδέλτια; Αν είναι έτσι ;
-Δικαιώνεται ο κακομοίρης δεξιός της Κισάμου μετά απο 30 χρόνια και συμπεριλαμβάνεται επιτέλους στην λίστα με τους δημοκράτες...τώρα ο εχθρός είναι άλλος!!
Όμως θα ξεσκεπαστή και αυτός, όταν μάθει τι συμφωνίες γίνονται στα μουλωχτά!!
Έτσι Γιαννιό!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ.ΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 21 ΑΙΩΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ 5 ΑΙΩΝΑ ΠΧ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ.
ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕΣ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΥΠΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!