Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Η ΔΙΑΦΟΡΑ

Τελευταία μερικοί καλά πληροφορημένοι μην μπορώντας να πιστέψουν ότι οι επιλογές τους δεν είναι οι καλύτερες, διάλεξαν το γνωστό σε αυτούς λασποπόλεμο. Δεν θα ασχοληθώ με τα χοντρά κοπλιμέντα που έλεγαν και μερικοί μάλιστα έγραφαν, αλλά με το "δεν μένει μόνιμα στην Κίσαμο".  Δηλαδή ο υποψήφιος δήμαρχος πρέπει να έχει σπίτι και να κατοικεί στο Καστέλι! Μάλιστα .. η ικανότητα, η εργατικότητα εξαρτάται πλέον και από το που μένεις!!!
Όμως όπως προκύπτει από τα δημοτολόγια, ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης μέχρι και την προηγούμενη Κυριακή δεν ψήφιζε στην πόλη, της οποίας τα ηνία διεκδικεί. Ήταν δημότης Νέας Σμύρνης. 
Φυσικά και κάποιος άλλος που διεκδικεί δήμο στα Χανιά δεν είναι δημότης του δήμου που θέλει και κατά πάσα πιθανότητα θα ηγηθεί! 
Άρα παράξενο το γεγονός δεν είναι, είναι όμως παράλογο μη μόνιμοι κάτοικοι να προσπαθούν να μας επιβάλλουν ποιον θα ψηφίσουμε; Έτσι δεν είναι Γιαννιό;
Φυσικά κάνω πως δεν θυμάμαι παλαιότερους δημάρχους που πάνω στην "φόρα" τους και βλέποντας την παλιοκατάσταση μας, έλεγαν ότι "Αν εκλεγούμε θα μένουμε μόνιμα μεταξύ Ηρακλείου(περιφέρεια) και Βρυξελλών".... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: