Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ

H ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ''ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ''
Τα κόμματα με την μεγαλύτερη αφισορύπανση και φυλλαδιορύπανση(τουλάχιστον στις πόλεις Ηράκλειο και Ρέθυμνο που γνωρίζω) είναι αυτά της νεοαριστεράς -σε σειρά κατάταξης ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΝΤΑΡΣΙΑ και το ΚΚΕ.
Παρα τον ''αντικαπιταλισμο'' τους βρήκαν λεφτά για τις αφίσες και τα φυλλάδια..
Παρα την οικολογική ''ευαισθησία' τους έχουν καλύψει κάθε ελεύθερη επιφάνεια με χαρτουρα χωρίς να λυπηθούν τα δεντράκια που κόπηκαν..
Χιλιάδες φυλλάδια έχουν μοιραστεί από αυτά τα κόμματα, τα βλέπει κανείς στο δρόμο, στα μαγαζιά, ακόμη και στις δημόσιες υπηρεσίες..
Παραδόξως τα κόμματα που -σύμφωνα με τους νεοαριστερους- είναι υπέρ του κεφαλαίου, μάλλον δεν βρήκαν αρκετά χρήματα να γεμίσουν τον τόπο χαρτουρα...
Άραγε η οικολογική τους ευαισθησία θα τους ωθήσει τουλάχιστον να μαζέψουν τις αφίσες μετά τις εκλογές?...
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΡΗΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: