Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Έκλεψαν μία γυναίκα μέσα στο σπίτι της, καταδιώχθηκαν από τους γείτονες και ο ένας από τους διαρρήκτες συνελήφθη αργότερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων. Οι άλλοι δύο κατάφεραν να φύγουν και τώρα αναζητούνται.
Το περιστατικό έγινε μέρα μεσημέρι την περασμένη Πέμπτη στο κέντρο της πόλης των Χανίων στην οδό Κ. Μητσοτάκη, κοντά στα Δικαστήρια.
Οταν η γυναίκα είδε τους διαρρήκτες να την κλέβουν μέσα στο σπίτι της έβαλε τις φωνές, την άκουσαν οι γείτονες οι οποίοι κυνήγησαν τους δράστες, κατάφεραν να εγκλωβίσουν τον έναν από αυτούς και λίγο αργότερα τον παρέλαβαν οι αστυνομικοί.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς είναι ομογενής από τη Γεωργία. Δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται. Έχει ξανασυλληφθεί για κλοπές και διαρρήξεις όπως και ο ένας εκ των συνεργών του.
Μήπως είναι ο γνωστός δικός μας Γεωργιοκαστελλιανός που έχει συληφθεί πάνω απο 20 φορές, και όλο έξω είναι; Λέω μήπως;

Δεν υπάρχουν σχόλια: