Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

3 μήνες και κάτι κλείνει σήμερα η περιοχή του Μαυρομούστακου (κι ας μην την λένε έτσι) με την κατάσταση που βλέπετε στην φωτογραφία δίχως οι δημότες, οι πολίτες, οι φιλοξενούμενοι μας να ξέρουν ακριβώς τον λόγο του στενέματος και να υπομένουν τόση ταλαιπωρία.
Θα μου πείτε ... φάγαμε το καλοκαίρι τώρα μας πειράζει; ... Ναι έχετε δίκιο, εδώ φάγαμε τον γάιδαρο η ουρά θα μας φοβίσει..... εξάλλου είμαστε η περιοχή "του δεν βαριέσαι αδελφέ".
Πάντως ένας φίλος από Ιταλία μου είπε ... με νόημα:
-Μπράβο Γιάννης....βλέπω ότι κάνετε πολλά έργα εδώ στο Κίσσαμος... και κατάλαβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: