Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ

Με απόφαση Δημάρχου, η 735/2021 και ημερομηνία 31 Αυγούστου 2021 δόθηκε σε μελετητικό γραφείο και με απευθείας ανάθεση η Σύνταξη του Φακέλου και έκδοση άδειας κατεδάφισης κτιρίου Γενικού Λυκείου & ΕΠΑΛ Κισάμου. Μικρά βηματάκια προς την ολοκλήρωση των ενεργειών μπας και δούμε σε καμιά 25αριά χρόνια Λύκεια στην περιοχή μας. 
Μου αρέσει βέβαια που κάποιοι μας είχαν πείσει ότι μέσα σε μια τριετία θα έχουμε σχολεία (έστω και ένα)... και μεις τους πιστέψαμε.
Σε κάμποσες μέρες αν όλα πάνε καλά δια ζώσης θα ξεκινήσουν και τα μαθήματα στα σχολεία μας... το Γενικό Λύκειο κουτσά στραβά θα κάνει μαθήματα φιλοξενούμενο, το ΕΠΑΛ σε δικό του αλλά άνευ εργαστηρίων... 
Και εδώ μια λαϊκή συνέλευση δεν θα ήταν άσχημη.... μιας και τα Λύκεια είναι προτεραιότητα μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: