Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΣΤΑΝΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟΥ

 Είναι πλέον γνωστή η πολιτική μου θέση τα τελευταία χρόνια. Συμπορεύομαι με τον αξιότιμο κ. Σταθάκη Θοδωρή τέως δήμαρχο και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κισάμου. Συμπορεύομαι γιατί υπάρχει εμπιστοσύνη στο πολιτικό του πρόσωπο, συμπορεύομαι γιατί σε κάθε πολιτική κίνηση του μας έχει όλους ενήμερους. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προσωπικές διαφορετικές θέσεις ή απόψεις σε κάποια θέματα μείζονος σημασίας για τον τόπο μας.
 Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα στην πόλη μας το θέμα του ΒΟΑΚ, σαφώς και είναι απαραίτητο έργο να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν για ασφάλεια όλων των πολιτών. Όμως όπως όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε είναι ένα έργο εξαιρετικά μεγάλο και χρονοβόρο. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στους αρμόδιους φορείς (Υπουργείο Υποδομών-Περιφέρεια Κρήτης και Ο.Α.Κ) ότι θα το στηρίξουν, θα το μελετήσουν και με κάθε νομιμότητα και όποιες ενέργειες και αν χρειαστούν θα το φέρουν σε πέρας, χωρίς να κοιτάξουν προσωπικά και ιδιωτικά συμφέροντα. Το εάν πρέπει  να γίνει αυτή ή άλλη μελέτη, εάν πρέπει να γίνει άρση απαλλοτρίωσης, ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια θεωρώ δεν είμαι εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος αιρετός ή πολίτης αυτός που θα ορίσει την διαδικασία εκπλήρωσης του έργου.
ΚΑΣΤΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: