Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

ΕΙΔΕΣ Τ' ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ;

Ποιος έχει ανέβει πάνω στην Πλάκα; Πιστεύω αρκετοί.... έ όσοι έχετε ανέβει και όσοι θα ανεβείτε, καλό είναι να πάτε λίγο σούρουπο για να καθίσετε και μια ωρίτσα παρατηρώντας τα παραπάνω από 1000 ονόματα που είναι χαραγμένα πάνω στο μικρό νησάκι της πόλης!! 
Αξίζει να το επισκεφτείτε ειδικά το καλοκαίρι.. και που ξέρετε ίσως βρείτε τ΄όνομα του πατέρα σας, του παππού σας.... σε μια γωνιά με μια καρδιά χαραγμένη και ένα βέλος ...... αγαπούσαν και αυτοί φαίνεται!!!!
Γεγονός πάντως είναι οτι όλοι οι ξένοι που πέρασαν απο την πόλη, απο το Μαύρο Μώλος χάραξαν τ όνομα τους εκεί....

Δεν υπάρχουν σχόλια: