Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΕΓΩ!!!

Ανοικτή πρόσκληση έκανε η διοίκηση της ΠΑΕ Κισσαμικός στους φίλους της στην Κίσαμο, καλώντας τους να κουβεντιάσουν, για το παρόν και το μέλλον του Κισσαμικού. Σε άλλες εποχές είμαι σίγουρος οτι θα γέμιζε δυο αίθουσες και πάλι λίγους λέω...
.... και συνεχίζει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.... Θέλουμε να ακούσετε τον απολογισμό μας και θέλουμε να ακούσουμε την κριτική σας και τις προτάσεις σας. 
- Να ακούσουν την κριτική μας;
- Να ακούσουν τις προτάσεις μας;
- Να ακούσουμε τον απολογισμό τους!!
Την ίδια ώρα έχει και δημοτικό συμβούλιο ο Δήμος μας και μάλλον κατά εκεί θα πάω εγώ.. προς Δραπανιά, γιατί με ενδιαφέρουν να φτιάξουν τα πράγματα στην Κίσαμο και όχι να φτιάξω τα πράγματα αλλού. 
Εξάλλου δεν θα μείνει και τίποτα κρυφό... όλα θα τα μάθουμε απο τους καλοθελητάδες.... 


Δεν υπάρχουν σχόλια: