Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ

 "Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε τον βόρειο οδικό άξονα Κρήτης ως την «μαύρη τρύπα» της χώρας δεσμευόμενος ότι η γαλάζια παράταξη θα αντιμετωπίσει την κατασκευή του ως ενιαίο έργο από την Κίσαμο μέχρι την Σητεία."
Οι υποσχέσεις των πολιτικών στην Ελλάδα δεν στοιχίζουν, είναι γεγονός, εδώ κοτζάμ ΟΧΙ το κάναμε ΝΑΙ δίχως να ανοίξει ρουθούνι, και μια υπόσχεση θα μας χαλάσει; Όλα μπορούν να υποθούν και ποτέ να μην γίνουν...
Βέβαια το μεγάλο ερώτημα απο τότε που είχε η γαλάζια παράταξη 4 βολευτές αλλά και επί ΠΑΣΟΚ που πάλι τόσους είχε ο νομός, τι άλλαξε ειδικά στον ΒΟΑΚ, τι άλλαξε στο κομμάτι Κίσαμος - Κολυμβάρι; Τίποτα...
Ας ελπίσουμε οτι ο Κυριάκος θα κάνει πράξη αυτά που λέει ... ειδικά στον ΒΟΑΚ που είναι όχι απο τους χειρότερους αλλά ο χειρότερος δρόμος στην Ευρώπη.
Τώρα στα δικά μας...με το τέλος της σεζόν ελπίζω να δώσουμε ένα ευχαριστήριο στον μοναδικό άνθρωπο της αστυνομίας (να με συγχωρέσουν οι άλλοι) που κάνει πεζή περιπολία στην Ηρώων Πολυτεχνείου και κρατά τον δρόμο όσο μπορεί σε καλή κατάσταση. Θα προτιμούσα βέβαια αυτό να γίνεται και στους υπόλοιπους δρόμους, αλλά είπαμε έχουμε λίγους.
Πάντως δεν χαρίζει σε κανένα ο συμπαθείς τροχονόμος μας, στο δεύτερο σφύριγμα είσαι γραμμένος κι ας ετοιμάζεσαι να φύγεις....

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ενα μεγαλω μπραβω στον μοναδικο αστυνομο που φτιαχνει την κυκλωφορια!!!σημερα οταν βγηκε το ασθενοφορο απο το κεντρο υγειας περασε με ανεση και γρηγορα!ο αστυνομος ετρεχε με τα ποδια απο την τραπεζα αλφα και εφτασε μεχρι την βοταφον και ανοιξε το δρομο δεξια και αριστερα για να περασει το ασθενοφορο!τετοιος θελει το καστελι για να παμε μπροστα!