Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Η ιδιωτική έγκληση για οικονομική βοήθεια προς τον Πυροσβεστικό σταθμό Κισάμου που έχει πολλές ανάγκες.. βρήκε ανταπόκριση, όχι μόνο στην περιοχή μας, αλλά επιχειρήσεις και ιδιώτες συνείσφεραν απο όλο σχεδόν τον Νομό.  
Δεν είναι κρυφό οτι βρέθηκαν 7.500 Ε σε λιγότερο απο 4 μέρες και πλέον η αγορά των υλικών που χρειάζεται ο Πυροσβεστικός σταθμός θα γίνει άμεσα. Μάλιστα στην συνάντηση που έγινε και στο Φαλδάμειο οίκημα της Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου βρέθηκαν αρκετοί επιχειρηματίες που παρέδωσαν στον υπεύθυνο της εταιρεία (ΜΟΒΙΑΚ) χρηματικό ποσόν για την αγορά των υλικών πυρόσβεσης.
Από την πλευρά του, ο διοικητής του Πυροσβεστικού σταθμού Κισάμου πυραγός κ. Γιώργος Νικολουδάκης ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες και τους ιδιώτες που παραβρέθηκαν και έδωσαν την βοήθεια τους, αλλά και σε όλους τους ανώνυμους δωρητές καθώς και την εταιρεία (ΜΟΒΙΑΚ ΑΕ), που απο την πλευρά της θα κάνει δωρεά υλικά αξίας 500Ε στον πυροσβεστικό σταθμό Κισάμου.
Πάντα τέτοια. 

Παρόλο που αρκετοί απο τους επιχειρηματίες και ιδιώτες δεν θέλουν να ανακοινωθούν τα ονόματα τους, καλό είναι να αναφέρω οτι η πρωτοβουλία για την πράξη αυτή ανήκει στον Νίκο Ηλιάκη, που με απλές κινήσεις, κατάφερε να βρεθεί η βοήθεια που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο πυροσβεστικός σταθμός Κισάμου. Καθοριστική ήταν και η συμβολή του Νέου Εμπορικού συλλόγου Κισάμου, του προέδρου του Επιμελητήριου κ. Ροκάκη αλλά και της Νεολαίας Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: