Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ΣΤΙΣ 13.00 ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

Για γερασμένο και ελλιπώς συντηρημένο πυροσβεστικό στόλο και άθλιες συνθήκες εργασίας των πυροσβεστών έκαναν λόγο, λίγες μόλις μέρες πριν τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, οι πυροσβέστες.
Συγκεκριμένα στις 19 Ιουλίου η Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, σε μία καταγγελία που ξεκινούσε με την απαρίθμηση πυροσβεστών που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος, έκανε λόγο για έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας ενώ ζητούσε την ανανέωση του πυροσβεστικού στόλου και την άμεση και καλή συντήρηση του υπάρχοντος. Οι πυροσβέστες ζητούσαν ακόμα τη θεσμοθέτηση κανόνων υγείας και ασφάλειας στις πυροσβεστικές επιχειρήσεις καθώς και εμπέδωση της κουλτούρας τήρησης των κανόνων ασφαλείας από τους ίδιους τους πυροσβέστες.
Τώρα στα δικά μας .. μετά την ιδιωτική έγκληση για οικονομική βοήθεια προς τον Πυροσβεστικό σταθμό Κισάμου που έχει ανάγκες... 
Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν ας παρευρεθούν τη Δευτέρα 30/07 στις 13.00 μ.μ. στο προαύλιο χώρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισάμου, όπου θα μπορούν να δώσουν χρήματα για την αγορά των σωλήνων πυρόσβεσης που έχει ανάγκη ο σταθμός Κισάμου. Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε και αυτή η ενέργεια που μπορεί να ξεκίνησε ιδιωτικά, την αγκάλιασε και ο εμπορικός σύλλογος αλλά και οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής. 
O αγώνας είναι κοινός και σε κάθε περίπτωση την δόξα πρέπει να την παίρνει μόνο ο Πυροσβέστης που εκτελεί με αυταπάρνηση το καθήκον του.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ο δημος δεν ντρεπετε λιγο!!!τοσα λεφτα απο μπαλο λαφονιση φαλασαρνα Που στην γκαλιορα πανε!!!3000 ευρω δεν μπορουν να βρουν!!τοσα τρονε δεν τους περισεβουν 3000!!!ντροπησας!να κανουν και ερανο απο καθε κακομιρι για να βγαλουν τα χρηματα!