Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΜΑΔΑ;

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας της Θύελλας Καλαθενών, που η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια βρήκαν στέγη πολλά παιδιά από την πόλη. Μάλιστα δεν είναι ψέμα ότι πέρυσι αγωνίστηκε με ένα μόνο ποδοσφαιριστή εξ ανατολών και όλοι οι άλλοι ήταν ντόπια παιδιά. Δεν πάει για πρωτάθλημα, ούτε έχει βλέψεις για κάτι τέτοιο, απλά "συντηρείται" στην μεγάλη κατηγορία, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά μας να μην "μεταναστεύουν".
Δεν θα κάνω μεγαλύτερη διαφήμιση στην ομάδα μιας και αυτή υπάρχει πλέον σαν μοναδικός εκπρόσωπος στην γειτονιά μας, αλλά θα πω ότι ήδη οι "θερμόαιμοι" φίλαθλοι του ΠΓΣ Κισσαμικού έχουν και αυτοί βρει στέγη εκεί, αυτά τα "κακά" παιδιά κατά γνώμη και άποψη της ΠΑΕ, αποφάσισαν και το έκαναν γνωστό με ανακοινώσεις προσωπικές στα μέσα δικτύωσης.
Αυτά τα "κακά παιδιά" που δημιουργούσαν πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της ομάδος...ενώ αντιθέτως τα μπουμπούκια εξ συνενώσεως είναι υπέρ άνω υποψίας και αγαπητά... άλλαξαν ομάδα. Όσες συγκεντρώσεις και να κάνετε, ότι απολογιστικό και να σκαρφιστείτε, οι φίλαθλοι του Κισσαμικού κάθε μέρα λιγοστεύουν, μάλιστα δεν υπάρχει αγάπη προς την ομάδα, ούτε από τα νέα παιδιά όπως συνέβαινε πριν λίγα χρόνια, μιας και δεν την βλέπουν, μιας και δεν ξέρουν ούτε ένα ποδοσφαιριστή, ούτε μπορούν να την δουν τόσο εύκολα όσο παλαιότερα.
Το πρόβλημα δεν λύνεται ότι και να κάνετε, ...μιας και καθένας έχει τραβήξει τον δρόμο του.. απλά απορώ γιατί επιμένετε να σκαλίζετε τις καταστάσεις σε κάτι που δεν σας ανήκει.  
Και αυτοί οι λίγοι που θα μπουν στην νέα διοίκηση του ερασιτέχνη, γιατί άραγε χρειάζεται να βρίσκονται υπό την εποπτεία κάποιου; 
Απλές ερωτήσεις βέβαια που θα τις κάνουμε (ουν) όσοι πάνε στην συγκέντρωση της Δευτέρας... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: