Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΛΥΓΙΔΑΚΗΣ

Κυριακή 12 Αυγούστου ο σύλλογος προβολής Κισάμου "Η Γραμβούσα" θα τιμήσει ένα δήμαρχο που έκανε αρκετά στην πόλη της Κισάμου. Τον αείμνηστο φαρμακοποιό και δήμαρχο Καστελίου Κισάμου Χαρίλαο Λυγιδάκη. 
Δωρεά αυτού και οι παιδικές χαρές που βρίσκονται στην παραλία του Γηπέδου. Βέβαια εκτός ότι είναι σε κακή κατάσταση, κάποια καλόπαιδα δεν έχουν και τίποτα άλλο να κάνουν,  έσπασαν την μαρμάρινη επιγραφή που υπήρχε στην είσοδο των παιδικών Χαρών..... ας ελπίσουμε ότι ως και τότε θα αντικατασταθεί η επιγραφή αλλά και ίσως (πολλά θέλω έ) να δούμε και την πολυπόθητη ανακατασκευή των.

Δεν υπάρχουν σχόλια: