Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ

 Απόλυτα επιτυχημένη η προσπάθεια του συλλόγου προβολής Κισάμου "Η Γραμβούσα" να γεμίσει με μελωδίες την πόλη και ιδιαίτερα το ιστορικό κέντρο. 
Πλήθος κόσμου απόλαυσε την έντεχνη χορωδία της ΙΜΚΣ και τους υπέροχους μουσικούς που την συνόδευαν, Μαργαριτάκη Νίκο και Γιάννη Χατζουλάκη και παρά πολλοί ακολούθησαν τους κανταδόρους στα στενοσόκακα της πόλης.
Πρώτο βήμα απόλυτα πετυχημένο και ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν και άλλα παρόμοια. Μπράβο στους διοργανωτές, μόνο με θέληση και συνεργασία πάμε  την πόλη μπροστά. 
 Φώτο Γιώργος Γεωργιλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: