Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 14 Απριλίου 2018

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΙΛΟΜΕΝΟΥΣ ΤΕΒΑ

Στις 12 Απριλίου 2018  πραγματοποιήθηκε ημερίδα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου στα πλαίσια των συνοδευτικών μέτρων του προγράμματος των ΤΕΒΑ με θέμα "Ανάλυση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων και Σύνταξη Οικογενειακού Προϋπολογισμού" με εισηγήτρια την Αγγελάκη Αντιγόνη, Οικονομολόγος- Λογίστρια και "Κοινωνικές Επιπτώσεις Οικονομικής Κρίσης στην Οικογένεια και Οικογενειακός Προϋπολογισμός" με Εισηγήτρια την Ανυφαντάκη Αναστασία, Κοινωνική Λειτουργός –Συστημική-Οικογενειακή.  
Στην Ημερίδα χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Γλαμπεδάκης Βασίλειος, εντεταλμένος σύμβουλος υπεύθυνος σε θέματα Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Κισάμου. Στην ημερίδα παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Πατερομιχελάκη Αικατερίνη, η κα Μπαλάσκα Κωνσταντίνα Ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Κισάμου καθώς και τα μέλη της επιτροπής των ΤΕΒΑ  Μαρακάκη Βίκυ και η Γρηγοριάδη Καλλιόπη Κοινωνική Λειτουργός του Προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" του Δήμου Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: