Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ "Η ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ"

 Ο σύλλογος προβολής Κισάμου Ή Γραμβούσα" καθάρισε χθες Κυριακή τον προαύλιο χώρο του κέντρου Υγείας Κισάμου. Κλάδεψε τα δεντράκια και μάζεψε τα χόρτα απο τα παρτέρια. Φυσικά τέτοιες ενέργειες πρέπει να αναδεικνύονται και να βρίσκουν μιμητές στην πόλη που τόσο έχει μείνει πίσω σε πολλά θέματα.
Μια σωστή πρωτοβουλία του Δ.Σ του συλλόγου, που όπως έμαθα ετοιμάζεται και για τις μουσικές βραδιές μέσα στην πόλη, που τόσο επιτυχία είχαν πέρυσι.
Πάντα τέτοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: