Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΕΠΣΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΠΣΥ 1-4-2018 ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Με βάση το άρθρο 9.Γ.3 του καταστατικού και μετά από αίτημα 26 μελών της ΠΕΠΣΥ, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν πάνω από το 1/5 των ταμιακώς τακτοποιημένων μελών, σας προσκαλώ σε έκτακτη Γενική Συνέλευση το Σάββατο 31-3-2018 και ώρα 12.00 στη αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου στη Αντιπεριφέρεια Χανίων (πλατεία Δικαστηρίων). Σε περίπτωση μη απαρτίας, η επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα γίνει Κυριακή 1-4-2018 και ώρα 12.00 στη αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου στη Αντιπεριφέρεια Χανίων (πλατεία Δικαστηρίων). 
Θέματα έκτακτης ΓΣ σύμφωνα με το αίτημα των Π.Σ.
1. Διορισμό προσωρινού ΔΣ της ΠΕΠΣΥ σύμφωνα με το άρθρο  9.Β.6 του καταστατικού προκειμένου να καταρτίσει την πρόσκληση των μελών του  για έκτακτη Γενική Συνέλευση για την εκλογή Νέου ΔΣ.
2. Να δοθεί στο προσωρινό ΔΣ η προθεσμία έως 30-6-2018 για την ολοκλήρωση όλων των εργασιών έως την εκλογή του Νέου ΔΣ της ΠΕΠΣΥ και παράλληλα η εξουσία να προβαίνει κατά τον ίδιο χρονικό διάστημα σε όλες τις αναγκαίες και επείγουσες ενέργειες διοικήσεως και διαχειρίσεως της ΠΕΠΣΥ.
Ημερομηνία 15-3-2018
Με εκτίμηση
Κουνελάκης Στέλιος
Πρόεδρος της ΠΕΠΣΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: