Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ - ΜΕΛΩΝ Ν.Ε.Σ.Κ.

Ο Νέος Εμπορικός  Σύλλογος Κισάμου, στα πλαίσια της προσπάθειας να βοηθήσει τις επιχειρήσεις της περιοχής του Δήμου Κισάμου να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες επιχειρηματικές συνθήκες που επικρατούν, κάνει ενέργειες που σκοπό έχουν την ενημέρωση των επιχειρηματιών, την είσοδο τους σε αναπτυξιακά προγράμματα, την κατάρτιση τόσο των ίδιων όσο και των εργαζομένων τους, την προβολή και προώθηση του τόπου μας σε τουριστικό & επαγγελματικό επίπεδο. 
Παρέχει στα μέλη του βοήθεια μέσα από ένα προγραμματισμό ανάπτυξης, διοργανώνοντας εκδηλώσεις επιχειρηματικού & κοινωνικού ενδιαφέροντος, προωθώντας προγράμματα, προτάσεις και μελέτες που σκοπό έχουν την οικονομική ανάπτυξη του τόπου και των ντόπιων επιχειρήσεων.  
Για την επιτυχή διεκπεραίωση των στόχων του Συλλόγου, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η καταβολή των ετήσιων συνδρομών των μελών του, καθώς αποτελούν το μοναδικό οικονομικό πόρο του.
Ως εκ τούτου, παρακαλούμε θερμά τα μέλη του Ν.Ε.Σ.Κ. που δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το Σύλλογο, να προβούν στην πληρωμή της Ετήσιας Συνδρομής τους.
Για να ενημερωθείτε σχετικά με το ακριβές ποσόν οφειλής, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του ΝΕΣΚ, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-13:00 ή τηλεφωνικά στο 28220 22772.
Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων και περιμένουμε την άμεση ανταπόκριση σας.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: