Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΟΔΗΓΟΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΠΟΛΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Αυτός είναι ο νέος οδηγός Μνημείων της πόλης που τύπωσε η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου σε συνεργασία με τον Δήμο και την Ένωση προβολής του Έργου του πρώην Μητροπολίτη Ειρηναίου και θα μοιράζεται στους τελειόφοιτους κάθε χρονιάς του Λυκείου Κισάμου.
Το βιβλιαράκι που έχει 22 σελίδες και είναι μια χορηγία του Παντελή Κατάκη, θα δίνετε στους τελειόφοιτους οι οποίοι θα ακολουθούν τον κ. Κατάκη (αναλαμβάνει και αυτήν την υποχρέωση) στην μικρή βόλτα μέσα στην πόλη και περνώντας απο τους 8 σταθμούς, όσα και τα μνημεία της πόλης, θα τους ξεναγεί.
Μια πάρα πολύ καλή ενέργεια, σε ιδέα του κ. Κατάκη, που δίνει την δυνατότητα να μάθουν τα παιδιά μας, όλα όσα σχετίζονται με την πόλη της Κισάμου, απο τα πρώτα χρόνια ιδρύσεως της ως και σήμερα.
Φυσικά είναι και πολύ καλός οδηγός και για τους επισκέπτες μας και καλό είναι να ξανατυπωθεί και να μοιραστεί στα Ξενοδοχεία της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: