Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ.....

Κάποιοι νομίζουν οτι τα χάλι αυτό στον Δήμο μας είναι τωρινό, οτι απλά μέσα σε μια μέρα γεννήθηκε και δεν υπήρχε πριν. Ότι είναι έργο της νυν δημοτικής αρχής .... και δεν υπήρχε πριν.
Βέβαια διαφορετική βαρύτητα έχει όταν το παρουσιάζει ένα ντόπιο Blog ή σάιτ και διαφορετική άμα το παρουσιάζει ένα Αθηναϊκό.
 Πάντως είναι γεγονός οτι απο όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, τα μπάζα μας τα ρίχναμε στα ποτάμια, στα νταμάρια και όπου βρίσκαμε...
Απλά τώρα έχουμε μεγαλώσει σαν πόλη και οι απαιτήσεις είναι περισσότερες οπότε και τα μπάζα μας είναι περισσότερα. Δίχως χώρους εναπόθεσης φτάσαμε να "φουλάρουμε" τα πάντα, οπότε να φαίνονται στα μάτια όλων....
Αλλά πάντα υπήρχαν και κανείς δεν έκανε μια προσπάθεια να αποκτήσουμε χώρους για αυτά....
Δείτε στα παρακάτω ling απο πότε έγραφε το blog για τις αυτοσχέδιες χωματερές μας....
http://sadentrepese.blogspot.gr/2012/03/blog-post_443.html          2012
http://sadentrepese.blogspot.gr/2013/07/blog-post_3125.html        2013
http://sadentrepese.blogspot.gr/2016/08/blog-post_47.html?m=1   2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: