Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Μετά από δύο εβδομάδες και αφού πρώτα κατάφερε επιτέλους να ενημερωθεί, ο κ. Σταθάκης αναφέρθηκε στην σπουδαία χρηματοδότηση της Περιφέρειας με 1.500.000€ για το επαρχιακό δίκτυο του δήμου Κισάμου. Πιστεύει κανείς πως αν το ήξερε νωρίτερα δεν θα έβγαζε μια δημόσια ανακοίνωση; Ο δήμαρχος με τις συντριπτικά λιγότερες χρηματοδοτήσεις στον νομό, δεν θα αναφερόταν σε ένα έργο που αφορά τον δήμο του, έστω και αν δεν έκανε καμία απολύτως ενέργεια γι’ αυτό; Ας κρίνουν οι δημότες.
Όπως είπα, ευτυχώς που κάποιοι άλλοι ασχολούνται με την Κίσαμο και κάτι γίνεται (επαρχιακοί δρόμοι, δημοτικό στάδιο κ.α.). Βέβαια, η συνολική εικόνα εξαρτάται κυρίως από την δημοτική αρχή και είναι τραγική, που δυστυχώς δεν αντιστρέφεται με αυτή την διοίκηση. Και οι συγκρίσεις δεν έχουν καν νόημα, όχι μόνο με την προηγούμενη δημοτική αρχή αλλά και με όλες τις δημοτικές αρχές που πέρασαν από τον τόπο μας τις προηγούμενες δεκαετίες.
Να ζητήσω συγνώμη λέει ο κ. Σταθάκης. Αν εννοεί για το ότι έχασα τις εκλογές και θα το πληρώνει ο τόπος για μια πενταετία, ίσως και να έχει ένα δίκιο.
Τα υπόλοιπα είναι «κουβέντες του Σταθάκη», που όπως ξαναείπα νομίζει πως μιλά στο καφενείο γιατί έτσι έχει καταντήσει τον δήμο. Εμείς όμως έχουμε άλλη άποψη και θα συνεχίσουμε να μιλάμε συγκεκριμένα και με στοιχεία.
Υστερόγραφο: Είναι αλήθεια ότι ο δήμαρχος Κισάμου δήλωσε χθες στο δικαστήριο ότι δεν χρειάζεται το προσωπικό καθαριότητας που λήγει η σύμβασή του, γιατί θέλει να το αντικαταστήσει με διμηνίτες!!! (και μετά ;;;); Ο μόνος δήμαρχος με τέτοια συμπεριφορά. Θα τα πούμε το βράδυ στο συμβούλιο. Το θέμα είναι σοβαρό και η (κατά κοινή ομολογία) πολύ προβληματική σήμερα καθαριότητα του δήμου πρέπει να βελτιωθεί και όχι να καταρρεύσει τελείως.
Μυλωνάκης Γεώργιος
πρώην δήμαρχος Κισάμου & επικεφαλής
της παράταξης μείζονος αντιπολίτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: