Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Τακτική συνεδρίαση στις 28 Μαρτίου 2018, ημέρα  Τετάρτη και ώρα  20:00, θα γίνει στην αίθουσα της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2017 της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Κισάμου .
2. Αποδοχή χρηματοδότησης
3. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης ιδιοκτητών σύμφωνα με την 2/2006 Πράξη Αναλογισμού και της 85/2017 Απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Κρήτης.
4. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης ιδιοκτησίας Αντωνίου Μπαμπουνάκη –σχετική η υπ’αρ. 2/2017 απόφαση-εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Κισάμου.
5. Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκής.
6. Έγκριση επιστροφής αχρεωστήτως εισπραχθέντος ποσού από το Δήμο.
7. Έγκριση παραλαβής υπηρεσιών.
8. Καθορισμός αρδευτικής περιόδου 2018. Θέσεις υδρονομικών οργάνων.
9. Απαλλαγή προσαυξήσεων από οφειλέτες σύμφωνα με το άρ.174 3β του ν.3463/2006.
10. Έγκριση χορήγησης δικαιωμάτων διέλευσης δικτύου  του ΟΤΕ Α.Ε για την εγκατάσταση ηλεκτρονικών επικοινωνιών, μετά από σχετικό αίτημα τους το οποίο εισήλθε στο Δήμο με το υπ’αρ.663/19.1.2018 πρωτόκολλο.
11. Γνωμοδότηση για καθορισμό οριογραμμών τμήματος ρέματος στη θέση «Κούτουλος» Αμυγδαλοκεφαλίου ΔΕ Ιναχωρίου Δήμου Κισάμου.
12. Ανανέωση σύμβασης διαφημιστικής Εταιρείας.
13. Έγκριση σεμιναρίων-συνεδρίων για τον τουρισμό.
14. Έγκριση μελέτης έργου «Μετατόπιση δικτύου ύδρευσης Τ.Κ.Τοπολίων ΔΕ Μηθύμνης Δήμου Κισάμου.
15.Έγκριση διενέργειας διεθνούς ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού σύμβασης παραχώρησης υπηρεσιών με τίτλο «Δραστηριότητα μεταφοράς επισκεπτών στο Μπάλο»
H ΠΡΟΕΔΡΟΣ    
ΒΑΡΟΥΧΑΚΗ-ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: