Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ

..πρέπει να γίνει λαϊκή συνέλευση με ευρεία δημοσιότητα και συμμετοχή στην Κίσαμο, η οποία να δώσει εντολή στους επικεφαλής των συνδυασμών που απαρτίζουν τα δημοτικά συμβούλια Κισάμου και Πλατανιά να επισκεφτούν τους βουλευτές, τον Αντιπεριφερειάρχη και τους αρμόδιους υπουργούς και να ζητήσουν να συμπεριληφθεί στις επικείμενες εργολαβίες και το τμήμα Λιμάνι Καβονησίου Κισάμου -Χανιά στον νέο ΒΟΑΚ ή Μινωική οδό όπως θέλουν να την ονομάσουν.
Ας αφήσουν τις ψεύτικες δικαιολογίες, μελέτες υπάρχουν μόνο οικονομική επικαιροποίηση χρειάζεται. Όσο για τον ρόλο των Χανίων στην ανάπτυξη του Νομού... έ ποτέ δεν ήταν Μητρόπολη πάντα ήταν μικρόπολη όχι οι πολίτες, αλλά οι πολιτικοί αρχοντες της.
Αντώνης Σχετάκης 
Πρώην δήμαρχος Καστελίου Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: