Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΠΑΛ Κισάμου, μετά από πρόταση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την δημιουργία τμήματος Κομμωτικής, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά:
Το Δήμο Κισάμου και το Δήμαρχο κ. Θοδωρή Σταθάκη καθώς επίσης και τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής και εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου Κισάμου κ. Βασίλη Γλαμπεδάκη για την έγκαιρη καθαριότητα και φωταγώγηση του κλειστού γυμναστηρίου.
Το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και την πρόεδρο του κ. Ειρήνη Κουκουλά που επωμίσθηκαν όλο το βάρος της προετοιμασίας της εκδήλωσης.
Τα παιδιά της ορχήστρας μας Χρήστο Στρατάκη, Γιάννη Παπαδάκη, Μπάμπη Μουντάκη, Γιώργο Γεωργακάκη και Σπύρο Σκυλουράκη, που αφιλοκερδώς μας διασκέδασαν, καθώς και το Χριστόφορο Χριστοφοράκη για την ηχοληψία.
Τους μαθητές μας που βοήθησαν στο στήσιμο της αίθουσας και την εξυπηρέτηση του κόσμου .
Τους γονείς, μαθητές, συναδέλφους και όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, στηρίζοντας την προσπάθεια του Συλλόγου.
Όλοι μαζί μπορούμε να "χτίσουμε" ένα καλύτερο σχολείο!
Ένα σχολείο ανοικτό και φιλικό για όλους.
Το ΔΙΚΟ ΜΑΣ Σχολείο!
Ζουριδάκης Νεκτάριος
Διευθυντής ΕΠΑ.Λ. Κισάμου
φώτο Ν.Ορίζοντες

Δεν υπάρχουν σχόλια: