Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

ΔΥΝΑΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Τις θέσεις και πιθανώς και τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού του θα παρουσιάσει την ερχόμενη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. στο ιστορικό καφέ «Κήπος», ο υποψήφιος πρόεδρος του ΕΒΕΧ, Μιχάλης Παπαβασιλείου.
Ο κ. Παπαβασιλείου είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» που κατεβαίνει στις εκλογές στις 11,12 και 13 Δεκεμβρίου.
ΠΗΓΗ
Μάλιστα οι πληροφορίες λένε οτι στα ονόματα που θα τον βοηθήσουν  είναι και ένας Κισαμίτης επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται και εδώ και στα Χανιά. Για να δούμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: