Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΣΤΑ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια Γερμανού τουρίστα που στην προσπάθεια του να φωτογραφίσει τις ομορφιές μας έπεσε απο βράχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά. Άμεση ήταν η κινητοποίηση Κέντρου Υγείας Κισάμου που έστειλε  ασθενοφόρο με γιατρό στην περιοχή και αφού παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματίας (ήταν και γιατρός στο επάγγελμα), τον μετέφερε στο Γενικό νοσοκομείο Χανίων. 
Στο τέλος της περιπέτεια του ευχαρίστησε το πλήρωμα του ασθενοφόρου και εξήρε τον επαγγελματισμό που έδειξαν πλήρωμα και γιατρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: