Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ

Μετά από έγκριση της ΠΔΕ Κρήτης στο ΕΠΑ.Λ. Κισάμου, για το σχολικό έτος 2017-18, θα λειτουργήσει Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας για τις ακόλουθες ειδικότητες:
Ειδικότητα                                        Θέσεις
Βοηθός βρεφονηπιοκόμων                         5
Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, 
Εγκαταστάσεων και δικτύων                       5
Ενημερώνουμε τους  υποψήφιους μαθητευόμενους ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις παραπάνω προσφερόμενες θέσεις  είναι από Τρίτη 3 Οκτωβρίου έως και την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, ώρα 14:00.
Διαδικασία Υποβολής αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν είτε με Fax  είτε αυτοπροσώπως στο ΕΠΑ.Λ. Κισάμου τα παρακάτω δικαιολογητικά :
1. Φωτοαντίγραφα των:
I. Απολυτηρίου ΕΠΑ.Λ. ή ΓΕΛ και
II. Πτυχίου ΕΠΑ.Λ.
III. Ταυτότητας
IV. Αποδεικτικού ΑΜΚΑ
V. Αποδεικτικού ΑΦΜ
2. Αίτηση και υπεύθυνη δήλωση.
Τηλ. Επικοινωνίας : 2822022275 Fax: 2822022210
Τι είναι το Πρόγραμμα Μαθητείας;
Είναι μια προαιρετική Τετάρτη Τάξη (Τάξη Μαθητείας), για τους πτυχιούχους  των ΕΠΑ.Λ. που βρίσκονται εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης ή κατάρτισης .
Στην Τάξη Μαθητείας εφαρμόζεται το δυικό σύστημα εκπαίδευσης (μαθητείας) συνολικής διάρκειας......
.. (9) μηνών που περιλαμβάνει:
αμειβόμενη μαθητεία και εκπαίδευση στο χώρο εργασίας ( 4 ημέρες/εβδομάδα) συνολικής διάρκειας 28 ωρών εβδομαδιαίως
μαθήματα Ειδικότητας στη σχολική μονάδα (1 ημέρα/εβδομάδα)
Σκοπός του Προγράμματος Μαθητείας.
Η σύνδεση της επαγγελματικής εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας μέσω της αφομοίωσης, από τους μαθητευόμενους, των απαραίτητων επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων της αντίστοιχης ειδικότητας.
Αποζημίωση/Ασφαλιστική κάλυψη μαθητευόμενων
Ο μαθητευόμενος συνδέεται με Σύμβαση Μαθητείας με τον εργοδότη, λαμβάνει αμοιβή (καθαρά 17,12€ ημερησίως), και έχει ασφαλιστική κάλυψη.
Επιλογή υποψηφίων
Σε περίπτωση που ο αριθμός των υποψηφίων που πληρούν τις προϋποθέσεις είναι μεγαλύτερος από τις προσφερόμενες θέσεις, προηγούνται οι υποψήφιοι που έχουν αποφοιτήσει κατά το πιο πρόσφατο σχολικό έτος έναντι εκείνων παλαιότερων σχολικών ετών. Μεταξύ υποψηφίων που έχουν αποφοιτήσει το ίδιο σχολικό έτος προηγούνται εκείνοι που έχουν υψηλότερο βαθμό Πτυχίου ειδικότητας.
Ζουριδάκης Νεκτάριος
Διευθυντής ΕΠΑ.Λ. Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: