Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΚΕΝΑ

Πρώτη μέρα σήμερα για τους εκπαιδευτικούς στα σχολεία με πολλά κενά δασκάλων όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα, που ανέβασε στην σελίδα του ο δάσκαλος Τσαλαπάκης Αντώνης. Στην γειτονιά μας απο τα 8 σχολεία, το μόνο δίχως κενά είναι το 2ο Κισάμου, όλα τα υπόλοιπα, ειδικά τα εκτός πόλης έχουν πολλά κενά.
Ας ελπίσουμε οτι σύντομα θα καλυφτούν οι θέσεις.
Καλή δύναμη λοιπόν σε όλους τους εκπαιδευτικούς στο έργο τους.
ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ 8, ΑΝΩΠΟΛΗ 3, Άση ΓΩΝΙΑ 3, ΑΣΚΥΦΟΥ 4, ΒΑΜΟΣ 1
ΒΑΤΟΛΑΚΟΣ 1, ΒΟΥΒΑΣ ΣΦΑΚΙΩΝ 6, ΒΡΥΣΕΣ 7, ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ 5,
ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ 3ΔΡΑΠΑΝΙΑΣ 1, ΕΛΟΣ 4, ΕΜΠΡΟΣΝΕΡΟ 1, ΚΑΝΤΑΝΟΣ 6, ΚΑΤΩΧΩΡΙ 2, 1ο ΚΙΣΑΜΟΥ 13ο ΚΙΣΑΜΟΥ 1, ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ 3,
ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ 1, ΚΟΥΡΝΑΣ 4, ΠΑΖΙΝΟΣ 1, ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ 2, ΠΛΑΤΑΝΟΣ 3, ΡΟΔΟΒΑΝΙ 2 , ΣΦΑΚΟΠΗΓΑΔΙ 3, ΦΡΕ 3, 19 ΧΑΝΙΩΝ 1, ΧΩΡΑ ΣΦΑΚΙΩΝ 1


Δεν υπάρχουν σχόλια: