Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΞΑΡΑ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ.....

Μετά την 7άρα στον Ιδομενέα φιλοδώρησαν με 6 γκολ και την Δόξα πάλι εκτός έδρας .... Αν και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στο ημίχρονο, τα πιτσιρίκια του Π.Γ.Σ Κισσαμικού κατάφεραν να σκορπίσουν την Δόξα Παχιανών και σε 40 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχουν 6 τέρματα.
Αυτή η ομάδα που θα παίξει κατά 90%  τα παιχνίδια μακρυά απο την Κίσαμο είναι ασταμάτητη. Καλό είναι λοιπόν στην πρώτη ευκαιρία μας να την στηρίξουμε ειδικά αν παίξουμε κανένα παιχνίδι στο Δημοτικό στάδιο Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: