Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2006 -ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017

11 χρόνια λειτουργίας του Αρχαιολογικού Μουσείου Κισάμου και μια φωτοαναδρομή απο την ημέρα των επίσημων εγκαινίων του.
Φώτο 1. Η τότε διευθύντρια της ΕΦΑ Χανίων και σημερινή Γ.Γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού, κα Βλαζάκη στο βήμα και στην πρώτη σειρά ο σημερινός Μητροπολίτης Κισάμου κ.κ. Αμφιλόχιος, ο αείμνηστος Κωστής Μητσοτάκης, ο νομάρχης Χανίων κ. Κατσανεβάκης και ο πρώην Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χριστοδουλάκης, πίσω διακρίνεται ο κ. Ανδριανάκης και πλήθος κόσμου
Φώρο 2. Η κα Μαρκουλάκη ξεναγεί τους επίσημους στους χώρους του Μουσείου. Διακρίνω τον τέως δήμαρχο Καστελλίου Κισάμου Αντώνη Σχετάκη, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη, Στέλιο Νικηφοράκη, Νίκο Χριστοδουλάκης, Μανώλη Σκουλάκη, Ευτύχη Δαμιανάκη, τον μακαριστό Ειρηναίο και τον Μητροπολίτη κ.κ. Αμφιλόχιο.
Φώτο 3. Οί ίδιοι και με τους Κυριάκο Ροδουσάκη, Μανούσο Βολουδάκη και πλήθος πολιτών στον πρώτο όροφο του Μουσείου με τα ψηφιδωτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: