Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Εργατικό ατύχημα* είχαμε πριν λίγο στην πόλη της Κισάμου, ευτυχώς όχι σοβαρό.. που όμως όπως ξέρουμε σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις πάντα μας βρίσκει δίχως οδηγούς στα ασθενοφόρα. Ευτυχώς ο εθελοντής οδηγός έκανε πάλι το χρέος του και άφησε ότι είχε να κάνει, για να μεταφέρει τον τραυματία στο Γενικό νοσοκομείο Χανίων. 
Δεν θα σχολιάσω "πολύ" ότι πάλι δεν είχαμε οδηγό, γιατί θα "πέσουν" οι καλοθελητές να με κατηγορήσουν ότι σαμποτάρω το κυβερνητικό σύστημα Υγείας!!! αλλά θα πω ένα μεγάλο μπράβο στον εθελοντή που βρίσκεται πάντα στην διάθεση μας....
Και επειδή κάτι τέτοια δεν πρέπει να κρύβονται ο εθελοντής οδηγός που μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους εδώ και ένα χρόνο, είναι ο Γιάννης Χοχλάκης.
Ας ελπίσουμε ότι θα είναι γερός και δυνατός και παρόν όταν τον χρειαζόμαστε, μιας και δεν βλέπω να καλύπτουν τις βάρδιες που δεν υπάρχει συμβασιούχος ή διορισμένος οδηγός. Να μην ξεχάσω ότι από τον Οκτώβρη θα έχουμε ένα λιγότερο οδηγό, αν δεν ανανεώσουν την σύμβαση του οδηγού στο Κέντρο Υγείας Κισάμου.
* Αλβανικής υπηκοότητας 43 χρονών απο τα Φαλάσαρνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: