Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ!!!

Νέα αναβολή για την δρομολόγηση του πλοίου της άγονης Πειραιάς-Κίσαμος
Όπως ανακοινώθηκε, το προγραμματισμένο Σ.Α.Σ. (Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών) για σήμερα 20 Σεπτεμβρίου, αναβάλλεται πιθανότατα για τις 26 Σεπτεμβρίου λόγω μη δυνατότητας επίτευξης απαρτίας, που απορρέει από την ενασχόληση των αρμοδίων μελών του συμβουλίου με το πρόβλημα της θαλάσσιας ρύπανσης του Σαρωνικού.
Έχει ήδη αναφερθεί σε προηγούμενα δημοσιεύματα μας ότι το συγκεκριμένο συμβούλιο εκαλείτο να προχωρήσει στην απ' ευθείας ανάθεση της ακτοπλοϊκής δρομολογιακής γραμμής Πειραιάς-Κύθηρα-Αντικύθηρα-Κίσσαμος-Γύθειο στην προσφερόμενη ναυτιλιακή εταιρεία. Αυτό όμως προς το παρόν δεν είναι δυνατόν, λόγω της προκύψασας αναβολής.
Έτσι το όλο θέμα της δρομολόγησης πλοίου στην "ορφανή" γραμμή αναβάλλεται για μια ακόμα περίοδο, αλλά δεν είμαστε ακόμα σε θέση να πούμε για πόσο, διότι δεν γνωρίζουμε εάν τελικά θα πραγματοποιηθεί τελικά η σύγκληση του συμβουλίου στις 26/9. Πιθανόν να υπάρξει και περαιτέρω αναβολή και καθυστέρηση.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: