Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΡΗΚΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΠΙΤΙ

Το αρσενικό σκυλάκι που κάποιοι πέταξαν στο δημαρχείο Κισάμου τελικά βρήκε προσωρινή στέγη.... έκανε και τα απαραίτητα εμβόλια και σήμερα θα κάνει κάποιες ακτινογραφίες μιας και απ΄ οτι φαίνεται κάποιοι του είχαν δώσει και 5-6 κλωτσιές... αποχαιρετισμού. Δεν μας φτάνει λοιπόν που τα παρατάμε τους ρίχνουμε και ξύλο... εκεί φτάνει η μαγκιά μας. 
Στην Κίσαμο που είναι τελικά αποδέκτης πολλών τέτοιων περιστατικών, ας είναι καλά 3-4 φιλόζωοι που ενδιαφέρονται, ο Stuart, η Λένα, η Έφη και φυσικά οι γιατροί μας, η Αναστασία και η Χριστίνα.
Κύριοι του δήμου μια αδέσποτη θηλυκιά σκυλίτσα που μένει στα παλιά σπίτια Σχετάκη (το παλιό νηπιαγωγείο του 60) χρειάζεται να στειρωθεί.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: