Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΔΗΓΟΣ.....ΠΑΝΤΑ ΟΔΗΓΟΣ...

Επαναδραστηριοποιείται το Σώμα Οδηγισμού Κισάμου 
Μήπως ήσουν κάποτε: Πουλί, Οδηγός, Μεγ. Οδηγός, Στέλεχος, Μέλος Τοπ. Συμβουλίου στο Τοπικό Τμήμα Καστελίου Κισάμου; 
Θέλεις να συμβάλεις έμπρακτα στη δυναμική λειτουργία του Οδηγισμού αντάξια της Οδηγικής ιστορίας στην περιοχή μας;
Σε προσκαλούμε στη συνάντηση για την αναγέννηση του Οδηγισμού στον Τόπο μας! Στο Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Κέντρο την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 5 μ.μ.
Πληροφορίες: Γιώργος Ζωχιός (Έφορος Περιφέρειας Κρήτης, τηλ. 6945 - 186.432), Έρη Κοματσουλάκη (Βοηθός Εφόρου Δυτ. Κρήτης, τηλ. 6982 - 168.526), Κλέλια Κοκολάκη (Υπεύθυνη Τ.Τ. Κισάμου, τηλ. 6972 - 024.769
Ήρθε η ώρα να ενώσουμε το παρελθόν και το μέλλον, να κρατήσουμε την ιστορία ζωντανή, να φτιάξουμε την δική μας Ομάδα!
*Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (έτος ιδρύσεως 1932), πρώην Σώμα Ελληνίδων Οδηγών, είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου μη ασκούν επιχείρηση, υπαγόμενο στις διατάξεις του Αστικού Κώδικα. Σύμφωνα με το Καταστατικό του αποτελεί Σωματείο μη κερδοσκοπικό με παιδαγωγικό κοινωφελή και πολιτιστικό χαρακτήρα. Έχει ως στόχο την εξωσχολική διαπαιδαγώγηση παιδιών και εφήβων. Με δυναμικά προγράμματα δράσης και προσφοράς, μέσα σε ασκούμενες Ομάδες, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να αναπτύξουν πρωτοβουλίες και ικανότητες και να εξελιχθούν σε δημιουργικά μέλη της κοινωνίας. 
Η έδρα του Σ.Ε.Ο. είναι στην οδό Ξενοφώντος 10, Αθήνα 10557. 
Το Σ.Ε.Ο. εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: