Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ....

Σύμφωνα με τον Φώτη Καζάση.....  Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Α.Κ. Α.Ε. 
«…Ήδη από τον Δεκέμβριο του 2016 αλλά και αρκετά πρόσφατα παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. για τον Β.Ο.Α.Κ. Στο πλαίσιο του σχεδιασμού αυτού προκηρύσσεται σήμερα η μελέτη οδικής ασφάλειας για όλο το μήκος του ΒΟΑΚ (Καστέλι – Σητεία) συνολικού προϋπολογισμού 500.000 €. Η μελέτη θα συνεισφέρει καθοριστικά στη βελτίωση της ασφάλειας του υφιστάμενου δρόμου. Κι αυτό διότι θα μελετήσει επικίνδυνα σημεία στα οποία απαιτείται παρέμβαση και θα καθορίσει την προτεραιότητα των έργων οδικής ασφάλειας που θα χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα τεχνικής βοήθειας του ΕΣΠΑ 2014 – 2020!!!
- Άντε με το καλό και περιμένουμε με αγωνία να δούμε πόσα κομμάτια ή αν όλος ο δρόμος απο Κίσαμο ως Χανιά που μας ενδιαφέρει είναι επικίνδυνος.(Κίσαμος λέγεται η πόλη αλλά και ο δήμος κ. Καζάση... γιατί όποιος ακούει Καστέλι με αυτά που γίνονται σήμερα νομίζει οτι μιλάτε για το Καστέλι Πεδιάδος που θα γίνει και το νέο αεροδρόμιο της Κρήτης). Πάντως είναι καλό να ξεκαθαρίσει και ποιος είναι υπόλογος για τις ατέλειες και τα "μπαλώματα" γιατί έτσι που πάμε μόνο για αυτά είμαστε. Να ψαχνόμαστε για ευθύνες....
Ο ΟΑΚ ή η περιφέρεια; Όχι βέβαια πως έχει μεγάλη σημασία έτσι και αλλιώς γραμμένους μας έχετε στα δυτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: