Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ....

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ Ο ΜΑΡΤΙΝΕΘ
Άμα δεν μπορείς να κερδίσεις ούτε την ομάδα της γειτονιάς ..όπως ο Πανελευσινιακός, τα πράγματα δεν πάνε καλά. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μάλλον στοίχισε και ίσως στοιχίσει και περισσότερα αν δεν γίνουν κάποιες αλλαγές και μάλιστα γρήγορα. Οι παίκτες φάνηκαν πολύ κουρασμένοι και όσοι δεν ήταν... κουράστηκαν. Πάντως για άλλη μια φορά καταλάβαμε ότι οι Ηρακλειώτες διαιτητές δεν μας .. γουστάρουν, αφού ανέχτηκαν "το έπεσα και δεν μπορώ να σηκωθώ" των φιλοξενούμενων μας. 
Κατά τ΄αλλα η τιμωρία ήταν δίκαιη για μια ομάδα που έβαλε ένα γκολ κατά λάθος και μετά έκανε ότι μπορούσε κάθε παίκτης ώστε να πάρει το όσκαρ του καλού θεατρίνου.
Ακολουθούν 2 πολύ δύσκολα παιχνίδια με Τρίκαλα και ΑΟ Χανιά και η ομάδα χρειάζεται εκτός από ησυχία, ξεκούραση και λίγη τύχη.
Φυσικά να μην ξεχάσω ότι και κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι πολύ υπερεκτιμημένοι και αυτό μας στοιχίζει.... όταν δεν μπορούν αν δώσουν σωστά την μπάλα στα 2 μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: