Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Γενική συνέλευση και εκλογές θα έχουμε στον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου λίαν συντόμως. Ας ετοιμάζονται λοιπόν οι μνηστήρες μιας και ο νυν πρόεδρος, κ. Αννουσάκης δεν θα είναι υποψήφιος και σταματάει και αυτός και η ομάδα που τον πρωτοξεκίνησαν. 
Να μια καλή λοιπόν περίπτωση να δούμε αν τα νέα πρόσωπα που θα πάρουν τον σύλλογο θα έχουν την όρεξη και την δύναμη να κάνουν και αυτά έργο. 
12 Μαρτίου η Γενική συνέλευση και μετά από μια βδομάδα οι εκλογές αν δεν αλλάξει κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: