Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ

Επειδή από την πλαγία κάποιος πήγε να μου την πει... σχετικά με τους οδηγούς εθελοντές του Κέντρου Υγείας Κισάμου, τον συμβουλεύω να βρει αλλού "δουλειά". Μάλιστα θεωρώ ότι είναι ντροπή του να σχολιάζει ανθρώπους που προσφέρουν στην κοινωνία δίχως ανταλλάγματα για το καλό μας.
15 καταγεγραμμένα περιστατικά συνέβησαν από την στιγμή που ανέλαβαν τα παιδιά και δεν χρειάστηκαν οι ασθενείς να περιμένουν, να αγωνιούν αν θα βρεθεί οδηγός, αν θα εξυπηρετηθούν. Μάλιστα καθημερινά βοηθούν και καλύτερα και όπως έμαθα έχουν και την εκτίμηση όλων, φυσικά υπάρχουν και κάποιες μικρές εξαιρέσεις.... λόγω φόβου.
Μακρυά λοιπόν τα χέρια σας από τους εθελοντές γιατί ..που ξέρετε ίσως να είναι η σειρά σας που θα τους χρειαστείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: