Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΗΓΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Με μια φωτογραφία στο ντοσιέ του και με ένα όνειρο που αν γίνει πραγματικότητα θα αλλάξει κατά πολύ την εικόνα της πόλης πήγε ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης στον υπουργό Ναυτιλίας.
Η προβλήτα του Τελωνείου όταν την έφτιαχναν με τον κουβά και το φτυάρι στο τέλος του 1930. Κάτι παρόμοιο θέλει και η δημοτική αρχή για το Τελωνείο δημιουργώντας μια προβλήτα που εύκολα ή δύσκολα θα γίνει μια μαρίνα. Μάλιστα αν γίνει αυτό το όνειρο τότε πολύ εύκολα τα καραβάκια για την Γραμβούσα και τον Μπάλο θα πιάνουν και κοντά στην πόλη!! (όποιος κατάλαβε-κατάλαβε)

Δεν υπάρχουν σχόλια: