Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (20/1) ο αγιασμός των νέων μηχανημάτων του Δήμου Κισάμου που θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό, στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών. Πρόκειται για ένα μηχάνημα έργου JCB και δύο απορριμματοφόρα οχήματα. 
Με αυτόν τον τρόπο, η Δημοτική αρχή Κισάμου προχωρά στους στόχους που έχει θέσει για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των Δημοτών. 
- Ας ελπίσουμε οτι με το JCB θα στρωθούνε και δυο τρεις δρόμοι μέσα στην πόλη που είναι αδιαπέραστοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: